Foto:

Veilig Verkeer Hellendoorn zoekt vrijwilligers

Nijverdal - Vanwege de coronamaatregelen kunnen onze projecten nog niet worden opgestart. Zodra het vanuit de landelijke coronamaatregelen weer kan worden de projecten hervat. Hiervoor is men op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen ondersteunen.

Wie vindt het leuk om de verkeersquiz, het theoretisch en praktisch verkeersexamen en het dode hoek project voor basisschoolkinderen te houden? Heb je enige ervaring met Word en Excel? Naast de hulp bij projecten is er een vacature secretaris.

Veilig Verkeer Nederland is een actieve vereniging voor, door en van verkeersdeelnemers. Zij wil helpen het verkeer zo veilig mogelijk te maken. Het motto is dan ook: iedereen komt veilig thuis.

Daarom houdt men jaarlijks verkeersveiligheidsprojecten. Bijvoorbeeld de caravancontrole. Voor senioren de cursus rijbewijs op herhaling, voor mensen met een fysieke beperking de scootmobielcursus, de fietsvaardigheidstraining en voor basisschoolleerlingen het project dode hoek, het theoretische en praktisch verkeersexamen en de verkeersquiz.

Geïnteresseerd? Contact opnemen kan met Ludo Wilders, penningmeester op telefoon 06-29445045 of per e-mail op info@vvn-hellendoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden