Sport

Theatershow De Zweef afgeblazen

Nijverdal - Met de huidige ontwikkelingen op coronagebied kunnen we op z’n vroegst ergens in 2022 het theater in zonder maatregelen als anderhalve meter e.d. Met die wetenschap heeft de organisatie van de Theatershow ter gelegenheid van 100 jaar De Zweef besloten de show te annuleren. Het “momentum” zoals dat heet, is dan helemaal weg.

Het besluit de show niet op te voeren is heel erg jammer voor de spelers, koor en kader, die met groot enthousiasme heel wat uren in de show hebben gestopt. Jammer ook voor alle mensen die een kaartje hebben gekocht en zich verheugden op een ouderwets blauwwit spektakel. 

Ter gelegenheid van het eeuwfeest in juni 2020 had De Zweef een uitgebreid feestprogramma ontwikkeld. Dat is vorig jaar verplaatst naar dit jaar. Omdat ook de kantine nog niet open mag en straks misschien alleen met allerlei restricties, staan ook de overige programmaonderdelen op losse schroeven. 

Voorlopig blijft in ieder geval het “Bieproat’n” nog staan als programmaonderdeel. Omdat het hier eigenlijk een reünie is, kan die altijd wel een keer worden houden. Er zijn voorzichtige plannen om onderdelen uit de Theatershow te verwerken tot een voorstelling die de club daarmee dan zouden kunnen combineren. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden