Foto:

Maak tijdig afspraak met keuringsarts verlengen rijbewijs

Heeft u een medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs? Of is uw gezondheid gewijzigd waardoor u opnieuw gekeurd moet worden? 

Dat kan bij ZorgAccent bij de woonzorglocaties: Het Wedervoort in Wierden, Stadskwartier Rijssen, De Hoge Es in Nijverdal en locatie Krönnenzommer in Hellendoorn in de speciaal ingerichte mobiele keuringsbus die coronaproof is gemaakt. In Almelo blijven de keuringen in het hoofdkantoor van ZorgAccent aan de Bellavistastraat 3.  

  Maak tijdig een afspraak 

 ZorgAccent heeft een samenwerking met de Rijbewijskeuringsarts die landelijk de keuringen verzorgd. De keuringsartsen werken digitaal, voor een snellere aankomst van uw verwijzing (keuringsverslag), bij het CBR. De beoordeling en goedkeuring van de gezondheidsklaring door het CBR kan enkele maanden duren. Maak tijdig een afspraak voor uw rijbewijskeuring! 

Advies: vier tot zes maanden voor het aflopen van de geldigheid van uw rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.  

Nieuw: afspraak maken met telefoonnummer en mailadres vanaf 1 maart.

U kunt op drie manieren een afspraak maken: mail naar afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl  bel met één van de call-agents op het landelijke nummer (085)01 80 800. (Let op: het nummer (036) 72 00 911 is bereikbaar tot 30 maart )  

Online eenafspraak boeken voor de bus bij vier woonzorglocaties van ZorgAccent kan via  www.rijbewijskeuringsarts-mobiel.nl en via www.rijbewijskeuringsarts.nl voor overige locatie in verschillende plaatsen.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden