Werving nieuwe SchuldHulpMaatjes

Werving nieuwe SchuldHulpMaatjes

Nijverdal - Stichting BOOM (Budget Op Orde Maken) zoekt nieuwe vrijwilligers. Steeds meer mensen kunnen niet of nauwelijks aan hun maandelijkse financiële verplichtingen voldoen. Het verliezen van een partner of een baan en/of het hebben van schulden zijn vaak de oorzaak. 

Financiële problemen hebben verstrekkende gevolgen en brengen vaak veel zorgen met zich mee. De schuldhulpmaatjes van Stichting BOOM, voluit: Stichting Financiële Begeleiding BOOM (Budget Op Orde Maken), helpen al ruim 10 jaar inwoners van de gemeente Hellendoorn gratis met het ordenen van hun financiën. De SchuldHulpMaatjes van Stichting BOOM zijn er voor iedereen. Stichting BOOM ondersteunt niet met geld of middelen. Wel denkt een gecertificeerde vrijwilliger met hulpvragers mee zodat zij er niet alleen voor staan. Deze begeleiding is tijdelijk en heeft als doel dat zij hun financiën weer op orde hebben en houden. Ook kunnen we hulpvragers zo nodig begeleiden naar andere hulpinstanties. Voor dit nuttige en dankbare vrijwilligerswerk zoekt Stichting BOOM nieuwe schuldhulpmaatjes. 

Na een gratis driedaagse cursus ga je samen met een collega vrijwilliger mensen met financiële problemen helpen. Meer info? Kijk op www.stichtingboomhellendoorn.nl. Bel: 06 - 10 71 00 88 of stuur een mailtje naar: stichtingBOOM@stichtingdewelle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden