Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden


Foto: Pixabay

Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

Nijverdal - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit op een deel van de autoweg N35. Op zondag 21 februari en in het weekend van vrijdag 26 februari tot maandag 1 maart is de N35 in beide richtingen afgesloten, tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat.

De omleiding gaat via de provinciale wegen N350 en de N347. Weggebruikers moet rekening houden met een langere reistijd tussen 10 en 30 minuten.

Werkzaamheden N35

Op zondag 21 februari wordt de deklaag op de autoweg N35 tussen Spoorviaduct N35 en de kruising Nijverdalsestraat weer aangebracht. Tijdens de weekendafsluiting van 26 februari tot 1 maart vervangt men de deklaag van een deel van de N35 tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat. Hiervoor gaat men de toplaag frezen, de onderlaag controleren en vervolgens de deklaag aanbrengen.

Afsluitingen N35 in beide richtingen

De N35 tussen Nijverdal en Wierden is in beide richtingen afgesloten op zondag 21 februari tussen 7.00 en 19.00 uur en het weekend van vrijdag 26 februari 20.00 tot maandag 1 maart 5.00 uur.

De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg en gaan over de N350 (Rijssensestraat) en de N347. De oversteek bij de Nijverdalsestraat blijft toegankelijk. De Parallelweg lang de N35 tussen de kruising Nijverdalsestraat en de Schapendijk wordt afgesloten, met uitzondering van bestemmings- en (brom-)fietsverkeer, om sluipverkeer te weren. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Advies weggebruikers

Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.

Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het Twitteraccount van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina Geplande Wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002 (gratis).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden