Stoel komt aan huis bij Wagenmans Wonen

Stoel komt aan huis bij Wagenmans Wonen

Vanwege de lockdown kan men helaas niet langskomen in de woonwinkel. Daarom heeft Wagenmans Wonen iets nieuws bedacht: stoel aan huis. Bij Wagenmans Wonen kan men nu eenvoudig een afspraak maken voor de stoel-aan-huisservice. Een expert van Wagenmans Wonen komt langs om een passend advies te geven voor relaxfauteuils en sta-opstoelen.

Stoel-aan-huisservice

Het idee is ontstaan door de vele vragen die Wagenmans Wonen heeft ontvangen. "We kregen regelmatig de vraag of we ook bij mensen thuis kunnen komen met relaxfauteuils en sta-opstoelen. Natuurlijk doen we dat! Om meerdere opties te kunnen proberen en bekijken zijn we op het idee van de ‘stoel aan huis’ bus gekomen. Via TCR Raalte konden we nog snel een grote bus regelen. Zo kunnen we met meerdere stoelen tegelijk bij iemand thuis komen. Met een verlaagde instap aan de zijkant is de bus makkelijk toegankelijk. Een service die wij graag willen aanbieden in deze periode," zegt eigenaar Bas Wagenmans.

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Ga naar www.wagenmanswonen.nl/afspraak-maken of bel naar 0572-371273 om een afspraak te maken voor de stoel aan huis service. De Dat Zit Goedwinkel naast Wagenmans Wonen is geopend voor sta-opstoelen. Hiervoor kan men ook een afspraak maken.

Niet alleen advies voor stoelen

Niet alleen voor fauteuils komt Wagenmans Wonen bij u thuis. Zo kunt u ook bij Wagenmans terecht voor een interieuradvies aan huis of online flits interieuradvies. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe eetkamerstoel, raamdecoratie of een nieuwe vloer? Met stalen en voorbeelden krijgt u een indruk van alle mogelijkheden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden