Inzameling huishoudelijk afval vanaf 15 februari weer volgens planning


Foto:

Inzameling huishoudelijk afval vanaf 15 februari weer volgens planning

Nijverdal - Vanaf maandag 15 februari verloopt de inzameling van het huishoudelijk afval weer volgens de planning van de afvalkalender. Dit betekent dat komende week de containers voor het P.M.D afval, het restafval en het papier gewoon geleegd worden. 

De vervallen papierinzameling van deze week 6 wordt op 17, 18 en 19 februari ingehaald. De vervallen G.F.T-inzameling van deze week 6 wordt niet ingehaald. Door de winterse omstandigheden was het deze week niet veilig om de vrachtwagens voor de afvalinzameling te laten rijden. Bovendien was het door de grote sneeuwval op veel plekken nauwelijks mogelijk om de afvalcontainer aan de straat te zetten. Deze week is alleen bij de hoogbouw en de appartementen afval opgehaald.

Inhaalroutes van papier van afgelopen woensdag 10 februari

De vervallen papierinzameling van deze week 6 wordt op 17, 18 en 19 februari ingehaald.Op woensdag 17 februari kan de papiercontainer aan de straat gezet worden in Nijverdal Centrum en aan de Wierdensestraat.

Op donderdag 18 februari legen we de papiercontainers in de Kruidenwijk Noord, Oost en West.

Op vrijdag 19 februari kan de papiercontainer aan de straat gezet worden in Haarle Noord, Hellendoorn buitengebied, Elen en Rhaan, Hancate, Egede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden