Foto: Pixabay
Sport

Heracles Almelo zoekt beste FIFA-speler van gemeente Hellendoorn

Met de huidige maatregelen is het voor niemand een pretje. Zo ook niet voor jongeren die nu thuis moeten zitten en nergens naartoe kunnen. Heracles Almelo wil deze jongeren helpen door ze de hand toe te reiken met een gaaf FIFA-toernooi. 

Naast de FIFA-toernooien die al gehouden worden, komt Heracles Almelo met een nieuw toernooi gericht op de huidige maatregelen. Nu jongeren het huis niet meer uit kunnen na 21:00 uur wil Heracles Almelo vermaak bieden voor de vrijdagavond.

Het toernooi wordt gehouden in samenwerking met ProPlayers en is helemaal gratis. Het toernooi wordt vrijdagavond 19 februari gehouden in de gemeente Hellendoorn. Jongeren vanuit de gemeente Hellendoorn kunnen zich gemakkelijk aanmelden via de website. Het toernooi gaat om 18.30 uur van start. De opzet van het toernooi wordt bepaald door het aantal deelnemers. In een ideale situatie begint het toernooi met een groepsfase waarna een knock-out fase volgt. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 met ‘normale teams’. Iedereen kan dus spelen met zijn of haar favoriete team.

Het toernooi staat ook open voor jongeren die niet uit de gemeente Hellendoorn komen. Zij dingen echter niet mee naar de prijs van de gemeente Hellendoorn.

Voor de winnaar van de gemeente Hellendoorn ligt er een ticket klaar voor de Finale Talentendagen die aan het eind van het seizoen gehouden worden. Hier maken deelnemers kans op een contract als official ePlayer van Team Heracles eSports.

Kijk voor meer informatie op www.heracles.nl/esports of rechtstreeks op: https://www.heracles.nl/2021/01/08/ben-jij-de-beste-fifa21-speler-van-de-gemeente-hellendoorn/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden