Rotary wandelt natuur schoon

Rotary wandelt natuur schoon

Nijverdal - Een nieuw en sportief initiatief van Rotary Hellendoorn Nijverdal ging zaterdag 6 februari van start met als motto: ‘Een beter milieu begint bij jezelf’.

Elke eerste zaterdag van de maand gaan leden van Rotary Hellendoorn-Nijverdal e.o. een ochtendwandeling maken van 5 of 10 kilometer door de natuur van de gemeente Hellendoorn waarbij ze onderweg het zwerfvuil meenemen. Een leuk en sportief initiatief in de eerste plaats bedoeld om de samenwerking te bevorderen maar ook om sportief met elkaar bezig te zijn, en dan niet alleen met de leden, maar ook met partners en kinderen, vrienden en buren. Iedereen is hierbij van harte welkom. 

Gewapend met vuilgrijpers, en vuilniszakken en een plattegrond van de routes gingen vijftien leden op weg. De start was bij Hotel restaurant de Uitkijk. Na 1 uur kwamen de eersten terug, koud maar voldaan en met zakken vol zwerfvuil, opgepikt in de bossen. Bij de Uitkijk werden ze buiten op het terras verwelkomd met een warme kop koffie en chocolademelk en een heerlijk warme appelflap. 

De volgende wandeling clean up wandeling staat gepland op zaterdag 6 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden