Foto:
Sport

SVVN ruilt voetbal tijdelijk in voor voetgolf

Nijverdal - Leden van SVVN kijken met elkaar al lange tijd uit naar het moment dat ze weer wedstrijden mogen spelen.

De KNVB heeft afgelopen week per direct alle competities in de B-Categorie (waarin alle teams behalve SVVN 1 en 2) beëindigd. Als alternatief houdt de KNVB een Regio Cup zodra de coronamaatregelen dit toe laten. Dit zijn kleinschalige regionale competities. Niet alleen zorgt dit voor minder lange reisafstanden, ook vergroot dit de kans op aantrekkelijke lokale derby’s.

Voor nu zit men nog in onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus en kan men met elkaar alleen hopen op betere tijden.

Binnen SVVN wordt niet stilgezeten. Daar waar wekelijks nog wordt getraind door diverse jeugdelftallen worden daarnaast ook activiteiten gehouden.

Verdeeld over diverse zaterdagen heeft men al onderlinge mixtoernooien gespeeld waarbij plezier voorop stond.

Deze week is er door de jeugdcoördinatoren van SVVN een waar voetgolfparcours uitgezet op het sportpark van SVVN.  Het doel van het spel is om te zorgen dat iedere speler voor zichzelf de bal in zo min mogelijk schietbeurten in alle holes krijgt. Het parcours bestond uit 8-holes uiteenlopend in moeilijkheidsgraad.

Met in achtneming van de coronamaatregelen trapte zaterdag de jongste jeugd van SVVN om 09.00 uur het spits af gevolgd door de overige jeugdleden verdeeld over de dag. Met veel plezier en onderlinge strijd legden ze het parcours af met als ultieme uitdaging een hole-in-one.

Mocht je het nou ook leuk vinden om een keer mee te komen trainen bij SVVN, iedereen is welkom! Wel het verzoek om je vooraf even aan te melden bij Jasper Schutten. (jasperanne@live.nl)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden