Voorstelling ‘Wie bint vrie’ verplaatst naar 2022


v.l.n.r. Herman Kampman, Leo Steur, Johan Huis in 't Veld, Henny Greevink
v.l.n.r. Herman Kampman, Leo Steur, Johan Huis in 't Veld, Henny Greevink (Foto: Bert Kamp)

Voorstelling ‘Wie bint vrie’ verplaatst naar 2022

De initiators van de voorstelling 'Wie bint vrie' hebben besloten de voorstelling te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. De vier reeds uitverkochte voorstellingen die eerst zouden plaatsvinden in mei 2020 konden toen niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Een verplaatsing naar komend voorjaar gaat, vanwege de huidige coronavooruitzichten, niet lukken.

Om voor iedereen duidelijkheid te scheppen zijn de voorstellingen nu gepland voor 24, 25 en 26 maart 2022. Op 26 maart zal er zowel ’s middags als ’s avonds een voorstelling gegeven worden.

De initiators Leo Steur en Johan Huis in ’t Veld hopen van harte dat het dan mogelijk is om een vol Zinin-theater te verwelkomen zodat de voorstelling volledig tot zijn recht komt.

De al verkochte toegangskaarten blijven geldig. Iedereen die een kaartje gekocht heeft zal door de Zinin-organisatie benaderd worden. Hierbij zal aangegeven worden naar welke datum de eerder gekozen datum verplaats wordt. Bij verhindering zal er gekeken worden of er geruild kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden