Wie maakt mooiste plaatje Sallandse Heuvelrug?


Foto:

Wie maakt mooiste plaatje Sallandse Heuvelrug?

Helaas is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug gesloten voor publiek. Om deze periode meer positiviteit en kleur te geven heeft het Buitencentrum een leuke uitdaging. Tijdens een wandeling op de Sallandse Heuvelrug komt men vaak de mooiste plekjes tegen. De natuurlijke modellen met een prachtige lichtinval staan te wachten. Wie deze voor de lens krijgt, maakt misschien wel het perfecte plaatje.

Staatsbosbeheer, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug daagt iedereen uit om de leukste, grappigste, meest fantastische foto te maken van de Sallandse Heuvelrug. Dit mogen dieren zijn, planten en/of bomen of je eigen invulling. Als het allemaal maar gebeurd op de Sallandse Heuvelrug. 

De boswachter zal de vijftien mooiste foto’s uitzoeken. Bij het Buitencentrum biedt men de mogelijkheid een foto-expositie te houden. Vijftien personen krijgen de kans om de leukste, grappigste, meest fantastische Sallandse Heuvelrug natuurfoto, ingelijst in te leveren. Naast deze expositie komen winnende foto’s in het stamblad van Staatsbosbeheer te staan. 

De vijftien genomineerden krijgen bericht. Zij krijgen een datum en tijd toegewezen wanneer de foto ingelijst met aanvullende informatie in kan worden geleverd bij het Buitencentrum.

Zodra het Buitencentrum weer open is, kunnen de bezoekers genieten van de expositie. Bezoekers beoordelen wie de mooiste natuurfoto heeft gemaakt van of op de Sallandse Heuvelrug door het invullen van een formulier. 

Iedereen mag meedoen aan deze fotowedstrijd. Foto’s digitaal insturen kan tot en met 2 februari.  E-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden