Foto:
Sport

'Dit was toch even lekker trainen'

Vorige week konden jullie lezen hoe sportverenigingen zich afgelopen jaar, en ook nu nog tijdens alle coronamaatregelen, staande weten te houden. Met name door alternatieve trainingen blijven de sporters fit.

Nijverdal/Hellendoorn - De waterpolomeiden (onder de 15) wilden heel graag weer eens actief bezig en vonden hun uitlaatklep in een rondje mountainbiken. Samen met trainers Sophie Veldhuis, Yasemin Smit en Marc van Groen stapten de meiden met diverse ouders afgelopen zaterdag bij de Wilgenweard op de mountainbike. Zo werd het niet alleen een lekkere training maar ook een gezellige nieuwjaaractiviteit. Halverwege de groene route stonden enkele ouders klaar met warme chocomelk.

“Het was echt heel erg leuk,” vertelt Sophie. “We hadden een mooie groep bij elkaar. Sinds we met corona te maken hebben, trainen de meiden onder de 13 met ons mee (onder normale omstandigheden trainen en spelen die samen met de jongens) en dat is ook leuk bij zulke activiteiten. Natuurlijk liggen ze allemaal liever in het water, maar ze hebben onderweg veel lol gehad.”

ZPC Het Ravijn

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden