Op de vrijmarkt kunnen mensen van hun oude spul af komen óf kunnen bezoekers hun tweedehands schatten vinden.
Op de vrijmarkt kunnen mensen van hun oude spul af komen óf kunnen bezoekers hun tweedehands schatten vinden.

Reserveer voor grootse vrijmarkt

Algemeen

NIJVERDAL - De vrijmarkt tijdens Koningsdag in Nijverdal is het perfecte moment om van allerlei oude spullen af te komen én een leuk zakcentje te verdienen. Het centrum van Nijverdal is namelijk wederom omgetoverd tot de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. De afgelopen jaren bezochten duizenden mensen deze markt in de straten van het centrum. Een plekje is alvast te reserveren.

Koningsdag is één van de leukste dagen van het jaar: feest vieren en spullen verkopen op de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. Boeken die thuis maar liggen te verstoffen kunnen iemand anders misschien wel weer heel blij maken. Ook is het een mooie gelegenheid om muziek te maken, te zingen en/of te dansen. Mensen worden er vrolijk van en geven er graag wat voor. 

Niets te verkopen op de vrijmarkt? Van 09.00 tot 17.00 uur is er langs de mogelijkheid om langs kleedjes en kraampjes te struinen voor allerlei koopwaar. Misschien zijn er wel allerlei schatten voor een prikkie te vinden. De winkels zijn op deze dag ook gewoon geopend.

Oranjefeest voor jong en oud

Het centrum van Nijverdal is dé plek om Koningsdag te vieren. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een programma in elkaar gezet, met optredens van leden van de Pop Rock Factory en de bekende band The Piano House in de muziektent en diverse terrassen om even uit te rusten. Het feest gaat volgens traditie van start met de aubade met medewerking van de muziekvereniging KSW.

Optreden tijdens Koningsdag? Zingen, straattheater, goochelen… Het is zo gek niet te bedenken, ook daarvoor is er natuurlijk plek. Stuur dan een mail naar: info@bruisendnijverdal.com.

Spullen verkopen? Deelname aan de vrijmarkt is gratis, voor commerciële deelname wordt er 50 euro in rekening gebracht. Aanmelden kan gratis bij de Stichting Bruisend Nijverdal. Dat kan via bruisendnijverdal.com/koningsdag

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 14 minuten geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 18 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17