Foto: Pixabay
Sport

Tennis Club Nijverdal biedt vier maanden gratis tennisplezier

De maatregelen rondom het coronavirus heeft de Nederlandse sport geraakt. Veel sporten zijn niet meer mogelijk. Gelukkig is het land nog niet helemaal op slot en kan er nog in de frisse buitenlucht gesport worden, mits op anderhalve meter afstand. 

Tennis is een van de weinige sporten die nog mogelijk is binnen het huidige maatregelenpakket. Het bestuur van Tennis Club Nijverdal (TC Nijverdal) wil daarom de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze sport. 

Daarom hebben zij de Winter Challenge in het leven geroepen. De Winter Challenge is een lidmaatschap tot 1 maart. De hele winter door dus! Niet alleen ideaal voor sporters die nu thuis zitten, maar ook een mogelijkheid om kennis te maken met onze sport. En de club wil hiermee andere clubs die gesloten zijn, helpen. Lees hierover verderop meer.

TC Nijverdal biedt een lidmaatschap tot 1 maart. Ruim vier maanden onbeperkt tennisplezier. Iedere deelnemer ontvangt een ledenpas en toegang tot de KNLTB Club App. Met deze app kun je op elk gewenst moment een baan reserveren.

Niet iedereen heeft een tennisracket in de kast liggen. Daarom stellen de leden van TC Nijverdal een racket beschikbaar die deelnemers voor de duur van het lidmaatschap mogen lenen.

Een gratis blik ballen voor iedere deelnemer, zodat ze altijd kunnen spelen. Deze ballen hoeven niet terug naar de club na afloop van de challenge.

Deelnemers worden lid van de tennisclub, en kunnen daarmee ook deelnemen aan de coronaproof clubactiviteiten die gehouden worden gedurende het jaar. Op deze manier leren deelnemers de club kennen en ervaren zij hoe de club sportiviteit en gezelligheid combineert.

Opgeven voor de Winter Challenge kan via zomerchallenge@tcnijverdal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden