Rijbewijskeuringen in speciale coronaproofbus


Foto:

Rijbewijskeuringen in speciale coronaproofbus

Heeft u een medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs? Of is uw gezondheidstoestand gewijzigd waardoor u opnieuw gekeurd moet worden? Dat kan vanaf deze maand weer bij ZorgAccent op locatie Krönnenzommer in Hellendoorn in de speciaal ingerichte keuringsbus die coronaproof is gemaakt. 

Voorheen werden de keuringen gehouden in het gebouw van Krönnenzommer maar door Covid-19 zijn de spreekuren binnen de locatie gestopt om verspreiding van het virus te voorkomen.  De bus staat op het parkeerterrein van Kronnenzommer, Sanatoriumlaan 20. In Almelo blijven de keuringen in het hoofdkantoor van ZorgAccent aan de Bellavistastraat 3.

Maak tijdig een afspraak

ZorgAccent heeft een samenwerking met de Rijbewijskeuringsarts die landelijk de keuringen verzorgd. De keuringsartsen werken digitaal, voor een snellere aankomst van uw verwijzing(keuringsverslag), bij het CBR. De beoordeling en goedkeuring van de gezondheidsklaring door het CBR kan enkele maanden duren. Maak tijdig een afspraak voor uw rijbewijskeuring!

Advies is om vier tot zes maanden voor het aflopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Meer informatie, of afspraak maken?

U kunt de informatie vinden op onze website: www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/rijbewijskeuring.U kunt ook rechtstreeks bellen met het landelijke nummer en een afspraak maken: (036) 720 09 11.Zelf een data reserveren is mogelijk via de website van de Rjbewijskeuringsarts via www.rijbewijskeuringsarts.nl

Meer berichten