Foto: Hosmar-Keekstra Annelies
Sport

Hertruiters sterk vertegenwoordigd in de regio

Hellendoorn - Er waren deze week verschillend wedstrijden voor de leden van de Hertruiters om uit te kiezen. Zo was er zaterdag 12 september voor de pony’s dressuur in Geesteren en daar behaalde Leonie Torny met Farried in de klasse B dressuur categorie DE een 2e prijs met 201,5 punten. Maar liefst twee keer een eerste prijs was er voor Marilyn Roelofs in de klasse M1/M2 dressuur categorie DE. Met haar Poppings Soraya behaalde ze 200 en 198 punten. Hetzelfde kunstje herhaalde Milou Ekkel een dag later in Geesteren met haar paard Evi Querido in de klasse Z2 dressuur. Met 208 en 224,5 punten mocht ze twee keer de eerste prijs in ontvangst nemen.

In Den Ham kwam op zaterdag Iris Hutterd met haar paard Ilight in de klasse B dressuur aan de start. De combinatie werd met 200,5 punten eerste.

Op zaterdag werd er in Wierden gesprongen en daar wist Jip Ottes met Jax in de klasse L springen categorie D een tweede prijs te behalen in een sterk deelnemersveld.

Zondag 13 september werd er gesprongen in Delden en daar behaalde Thijs Eshuis met zijn sproet in de klasse B springen categorie ABC een derde prijs met 73,5 stijlpunten in het klassieke parcours. Zus Melissa Eshuis reed met haar C pony Forrest Fire een mooie rit in het klassieke parcours, wat beloond werd met 80 stijlpunten en een eerste prijs. Ook in het progressieve parcours was ze foutloos en iedereen te snel af en dus behaalde ze daarmee ook in dat parcours een eerste prijs.

Meer berichten