• Alles
  • (2)
    Natuur

ZINiN BreinReis lezing Stine Jensen

dinsdag 7 april 20:00 uur

Foto:

Wie weet het nog? Toen de zilverrug Bokito op 18 mei 2007 uitbrak in Blijdorp en een vaste bezoekster ernstig verwondde? Toen verwierf schrijfster en filosoof Stine Jensen nationale bekendheid.

In de nasleep van de affaire bleek Stine Jensen een graag geziene gast in actualiteitenprogramma’s op radio en televisie omdat ze ooit het boek ‘Waarom vrouwen van apen houden’ schreef. In 2017 deed ze mee aan ‘Wie is de Mol’. Ze viel in de zevende aflevering af, als zesde. En nu komt ze op dinsdag 7 april om 20.00 uur naar De Smidse om te vertellen over mindfulness en spiritualiteit.Veelzijdig

e vrouw


Stine Jensen is een veelzijdige vrouw. Van huis uit is ze filosoof en ze studeerde literatuurwetenschappen, waarna ze bekend werd door haar boek ‘Waarom vrouwen van apen houden’. Zij maakte het televisieprogramma ‘Dus ik ben’ voor omroep HUMAN en schreef diverse kinderboeken. Daarnaast schreef ze ook menig boek over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liefde tussen Turken en Europeanen, opvoeden, emotie en identiteit. In 2015 werd haar kinderboek ‘Lieve Stine’ bekroond met een Zilveren Griffel. Al deze werken komen zeker aan bod tijdens de lezing in De Smidse, waardoor u Stine nog beter leert kennen.


Kaarten

reserveren

Kaarten reserveren kan op de website www.zinin.com, via de reserveerlijn 0548-624489. Afhalen bij de balie van de Tourist Info in Nijverdal is ook mogelijk.


deel deze activiteit