• Alles
  • (1)
    Natuur

Do-Event voor voedselbank in Daarlerveen

zaterdag 14 december 9:30 uur

Gemeente Groei Groep

De Gemeente Groei Groep Daarlerveen en de Alpha Groep De Kruiskerk/ De Schoof houden een Do-Event. Basisschool De Veenbrug doet ook weer mee.

In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn gaat men in Daarlerveen op zaterdag 14 december zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 december nemen kinderen van De Veenbrug levensmiddelen mee naar school. Kinderen uit de bovenbouw zullen helpen om op vrijdagmiddag het ingezamelde voedsel naar De Schoof te brengen.

De opbrengst uit Daarlerveen gaat rechtstreeks naar de voedselbank Hellendoorn.

Het inzamelen kan men als Gemeente Groei Groep en Alpha Groep niet alleen… Doe mee om van deze actie een succes te maken. De voedselbank heeft een boodschappenlijstje samengesteld met producten waaraan het grootste tekort is, zoals pasta, rijst of couscous, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, houdbare halfvolle melk, koffie of thee. Natuurlijk zijn andere boodschappen ook welkom.

De Schoof aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen staat van 10.00 tot 14.30 uur open. Op zaterdag 14 december is het ook mogelijk om een extra gift te geven voor de voedselbank en/ of een kopje koffie/ thee te drinken in de kerk. 


deel deze activiteit

Locatie

Protestantse gemeente De Schoof
Daarlerveen
Brugstraat 10
7687bd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden