• Alles
  • (1)
    Natuur

Huub Stapel met nieuwe solovoorstelling

vrijdag 6 december 20:15 uur

Foto: MARK ENGELEN

Nijverdal - Na de zeer succesvolle voorstelling 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus' komt Huub Stapel vrijdag 6 december om 20.15 uur naar ZINiN Theater in Nijverdal met de wervelende one-man-show 'Het Huwelijk', geschreven door Haye van de Heyden. Als ervaringsdeskundige filosofeert, confronteert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut. Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is of getrouwd was, van plan is om te trouwen of er juist niet aan moet denken. Op vrijdag 6 december staat Huub Stapel in het ZINiN Theater.

Grote successen van Huub Stapel

Stapel heeft met talloze theater-, film- en televisierollen inmiddels de teller op meer dan honderd producties staan. Zijn hoofdrol in de filmhit 'De Lift' van Dick Maas gaf hem een vliegende start. Stapel kent in zijn carrière grote successen, waaronder 'Flodder', 'Amsterdamned', 'De Partizanen', 'Retour Den Haag' en 'Hemel op Aarde'. Sinds 2003 staat hij na een elfjarige onderbreking weer op het toneel. In zijn nieuwe voorstelling 'Het Huwelijk' confronteert Stapel het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Bestel nu snel de laatste kaarten

De laatste kaarten worden momenteel verkocht, dus reserveer uw kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal. Toegangsprijs €25,00.


deel deze activiteit

Locatie

ZINiN Theater
Nijverdal
Willem-Alexanderstraat 7
7442ma


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden