• Alles

Samen Verder Trefpunt

dinsdag 3 december 10:00 t/m 11:30 uur

Foto:

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Het Samen Verder trefpunt is een ontmoetingsplek voor iedereen die door overlijden een dierbare moet missen. Op 3 december van10.00 tot 11.30 uur is de eerste bijeenkomst in de Socioruimte van de Bendien Smitshof 38 in Nijverdal

Het trefpunt biedt gelegenheid om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Aan de hand van een thema, verhaal of gedicht kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kun je je eigen verhaal spiegelen aan dat van anderen, kun je dat wat je raakt bespreekbaar maken, dat intense gemis, dat diepe verdriet. Door dat samen te delen, kan het begin zijn van het ervaren van meer rust, van je niet meer zo helemaal alleen voelen.

De coördinator is Ina Versmissen, telefoon 06-10 16 91 51. Email: iversmissen@evenmens.nl. Neem gerust contact op voor mee informatie.

 


deel deze activiteit

Locatie

Socioruimte Bendien Smitshof
Nijverdal
Bendien-Smitshof 38
7442nv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden