• Alles
  • (1)
    Fiets-Wandeltocht
  • (2)
    Algemeen
  • (2)
    Cursus-Workshop

Voorjaarsrit MCNH

zondag 2 mei 9:00 uur

Bij MC Nijverdal-Hellendoorn start zondag 2 mei vanaf 9.00 uur de Voorjaarsrit. De rit gaat via leuke snelle kronkelweggetjes over de Holterberg naar Zutphen, Doesburg en Rheden naar de Posbank.

Even lekker sturen over de Veluwe om vervolgens de weg te vervolgen via Hoenderloo, Kootwijk, Garderen en Vierhouten om met het pontje bij Olst de IJssel over te steken. Nog even langs Wesepe en Heeten via slingerend asfalt met het uitzicht op landgoed Sprengenberg om weer bij het clubhuis het Mollenhol in Hellendoorn terug te komen.

Tijdens de rit zijn er voldoende gelegenheden voor koffie onderweg. Een leuke afwisselende toertocht met keuze uit een lengte van 247 of 233 kilometer, om genoeg te zien en van te genieten.

Inschrijven kan digitaal via www.mcnh.nl. Op zondag 2 mei is er beperkte mogelijkheid tot inladen van de route bij het Mollenhol. Dus het heeft de voorkeur om de route al thuis in te laden.

De route start en eindigt bij het clubhuis het Mollenhol aan de Imminkservestraat 4 in Hellendoorn. Men zal dan in elk geval een coronaproof kopje koffie klaar hebben staan.

Men vraagt verder rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM, dus ga niet in grote groepen rijden en bewaar ook naast de motor de 1,5 meter afstand van elkaar.


deel deze activiteit

Locatie

Motorclub MCNH
Hellendoorn
Imminkservestraat 4
7447AZ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden