• Alles
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Klappertandrit MCNH

zondag 14 maart 9:00 uur

Foto: MCNH

Motorclub MCNH opent zondag 14 maart het toerseizoen met de Klappertandrit. Eigenlijk is de opening al een week eerder door de registratie van de kilometers, maar dat is enkel een voorproefje voor wat men kan verwachten.

De Klappertandrit gaat de Achterhoek in. Verken een stukje Duitsland, tenminste als je tussen Huppel en Ratum naar links kijkt, daar scheert men namelijk vlak langs de grens.

Er zijn drie smaken te verkrijgen: 178, die tussen Winterswijk en Lichtenvoorde terug naar Hellendoorn voert, 218, die wél om Winterswijk heen gaat (aanrader) en wie het niet kan laten om óók om Aalten heen te rijden (wat ook prachtig mooi is) krijgt ca 251 km voor de kiezen.

Echt klappertanden kan men het trouwens niet noemen, de weerberichten zien er goed uit voor zondag 14 maart, dus trek die brommers uit de schuur. Het clubhuis is gesloten, maar inladen kan wel buiten.

Het is mogelijk om van tevoren de route op te vragen en van tevoren te betalen. Stuur hiervoor een e-mail naar toer@mcnh.nl. Dit heeft tevens ook de voorkeur vanwege de maatregelen.

Zorg dat je voor 21.00 uur de motor weer in de schuur hebt staan, in verband met de dan nog geldende avondklok.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden