• Alles
  • (1)
    Fiets-Wandeltocht
  • (2)
    Algemeen
  • (2)
    Cursus-Workshop

Oud ijzeractie voor jeugd Zweef

zaterdag 19 december 9:00 t/m 13:00 uur

Nijverdal - Op zaterdag 19 december houdt De Zweef een oud ijzeractie. Dat gebeurt in samenwerking met ijzerhandel Finke.

Op deze zaterdag kan alles wat oud ijzer is, worden ingeleverd. De opbrengst van de actie is voor de jeugd van De Zweef. Op het parkeerterrein bij de club aan de Koersendijk wordt een route uitgezet waarlangs men kan rijden om het oude ijzer in te leveren.

Om alles coronaproef te laten verlopen, is een indeling gemaakt op achternaam. Mensen met de achternaam eindigend op A - F zijn welkom van 9.00 - 10.00 uur, met de achternaam G - L van 10.00 - 11.00 uur, met de achternaam M - S van 11.00 - 12.00 uur en met de achternaam T - Z van 12.00 - 13.00 uur.

Bij “oud ijzer” moet gedacht worden aan: oude potten/ pannen, gieters, doorgeroeste tuinstoelen, accu's, gereedschappen, velgen, drogers, tafels, fietsen, wasmachines, stoelen, kabels, gasfornuizen, bankschroeven, bedspiralen, verwarmingselementen, rekken, koper, kachels, armaturen, aluminium, computers, leidingwerk, RVS, remschijven, tuinhekken, motorblokken, blik, landbouwmachines, elektromotoren, lood, zink. Het verzoek is vooraf de niet-metalen onderdelen te verwijderen. Dit voorkomt een boete.


deel deze activiteit

Locatie

De Zweef
Nijverdal
Koersendijk 25
7443PP


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden