• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Cursus-Workshop

Hulp bij solliciteren

donderdag 5 november 16:00 uur

Foto:

Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan want je zit zonder werk, je contract wordt niet verlengd of je bent net klaar met je opleiding. Maar, net als bij heel veel mensen, is solliciteren niet je sterkste kant.

Daarom houdt ZINiN op donderdag 5 november vanaf 16.00 uur het Inloopspreekuur Solliciteren in de ZINin Bibliotheek Nijverdal. Deskundige Sheena Kozijn helpt je met allerlei vragen die je hebt over de te volgen sollicitatieprocedure.

Solliciteren extra moeilijk door corona

Het solliciteren naar een leuke baan is er in deze coronacrisis niet makkelijker op geworden, dus alle hulp is welkom. Hoe oriënteer je je bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt? En hoe solliciteer je op een goede manier als je eindelijk een passende vacature hebt gevonden. Sheena Kozijn zit iedere eerste donderdag van de maand vanaf 16.00 uur voor je klaar in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal om je op weg te helpen naar je (nieuwe) baan. Zij geeft advies over alles wat met solliciteren te maken heeft, zoals je sollicitatiebrief, je CV, het sollicitatiegesprek en de mogelijkheden van LinkedIn.


deel deze activiteit

Locatie

ZINiN Bibliotheek
Nijverdal
raadhuisstraat 4
7447cr