• Alles

Boomklimmen en vuur

zaterdag 17 oktober 9:30 t/m 17:30 uur

Foto:

Hoe hoog durf jij te klimmen in een boom? En kun jij zonder aansteker een vet vuur toveren? Je gaat onder professionele begeleiding van Jos van Boombaard Boomklimmen veilig gezekerd aan een touw vrij klimmen tot (bijna) in de top van een forse spar!

Hoe ver kun je kijken als je bovenin bent? Wat voor beestjes leven boven in de boom? Boomklimmen is gezond en natuurlijk!

Nanda van BosLeven vertelt over de verschillende tondelsoorten (natuurlijk aanmaakmateriaal) die men dan gelijk verzamelt Je maakt je eigen vuurplaats klaar en tovert met een firesteel een vet vuur. Vuurmeester diploma verdiend!

Er is koffie/ thee/ ranja met wat lekkers erbij. Leeftijd is vanaf 7 jaar, dus ook papa, mama, opa en oma kunnen meedoen.

Workshoptijden op zaterdag 17 oktober: 9.30 tot en met 11.30 uur; 12.30 tot en met 14.30 uur; 15.30 tot en met 17.30 uur. Prijs voor ouder en kind: 8,50 euro per persoon.

Dit is een ouder- en kindactiviteit. Kinderen kunnen niet alleen komen. Maximaal twinitg personen per tijd. Aanmelden via www.bosleven.com

Locatie: Speelbos, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Deze activiteit is een samenwerking van BosLeven, Boombaard Boomklimmen en Staatsbosbeheer.

Bij minder goed weer is de vuurplaats overdekt met luifels.


deel deze activiteit

Locatie

Buitencentrum Staatsbosbeheer Nijverdal
Nijverdal
Grotestraat 281
7441gs


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.