• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (3)
  Cursus-Workshop

Beschilder je eigen hippe wandbord

woensdag 7 oktober 14:30 uur

Foto:

Eigenlijk is het nog steeds wel lekker weer om buiten te spelen, maar in de ZINiN Bibliotheek Daarle wordt een leuke workshop ‘Beschilder je eigen Wandbord’ gehouden. Tijd om de buitenboel even te laten voor wat het is en op woensdag 7 oktober om 14.30 uur de gezelligheid van de bibliotheek op te zoeken om samen met kunstenares Rianne Spin je eigen hippe wandbord te beschilderen.

Maak een bord nog mooier

Zo’n wit bord is maar saai, daar is veel meer van te maken. Kom daarom naar de ZINiN Bibliotheek in Daarle en leer van Rianne Spin hoe je zo’n bord helemaal op kunt pimpen door het met porseleinverf te beschilderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten borden. Daarna mag je je eigen ontwerp tekenen, maar als je niets weet, dan heeft Rianne talloze voorbeelden meegenomen waaruit je kunt kiezen. Het ontwerp wordt overgezet op het bord en dan ga je aan de slag met de porseleinverf om het in te kleuren. Zo maak je je eigen hippe wandbord. Je mag het bord (inclusief ophangsysteem)aan het eind van de middag mee naar huis nemen.

Opgeven voor de workshop ‘Beschilder je eigen wandbord’

Je kunt je voor deze workshop opgeven via www.zinin.com. Telefonisch aanmelden kan via 0548 – 613342 of loop even binnen bij de Tourist Info. Toegangsprijs € 5,00.


deel deze activiteit

Locatie

ZINiN Bibliotheek
Daarle
't Caphorst 2
7688RK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.