• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (4)
  Cursus-Workshop

Leer beter solliciteren bij ZINiN

donderdag 1 oktober 16:00 t/m 17:00 uur

Foto:

Juist in de huidige tijd kan het van wezenlijk belang zijn om net iets beter voor de dag te komen dan al die andere sollicitanten voor die ene leuke baan. Er net even met kop en schouders bovenuit steken, zodat jij aangenomen wordt.

Deskundige Sheena Kozijn leert je op donderdag 1 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur de fijne kneepjes van het solliciteren in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal tijdens het gratis Inloopspreekuur Solliciteren.

Solliciteren wordt een stukje makkelijker

Het vinden van een nieuwe baan kan behoorlijk lastig zijn. Hoe kom je goed voor de dag en val je op tussen honderden andere sollicitanten. Wat is een goede CV en hoe krijg je het voor elkaar dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. En hoe maak je een goede indruk tijdens dat gesprek? En als je dan eindelijk die felbegeerde baan krijgt, hoe onderhandel je dan over je salaris en de arbeidsvoorwaarden. Allemaal vragen die op je af komen tijdens die zoektocht naar een leuke nieuwe job. Sheena Kozijn helpt je op weg naar die nieuwe baan en geeft advies over alles wat met solliciteren te maken heeft, zoals de sollicitatiebrief, je CV, het sollicitatiegesprek, de mogelijkheden van LinkedIn, waardoor die sollicitatie net iets makkelijker verloopt.


deel deze activiteit

Locatie

ZINiN Bibliotheek
Nijverdal
raadhuisstraat 4
7447cr