• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (4)
  Cursus-Workshop

YIN yogalessen

maandag 21 september 19:15 uur

Maandagavond van 19.15 tot 20.15 uur in het speellokaal van basisschool de Rietslenke, Nicolaas Beetsstraat 6 Nijverdal. Dit is een YIN yogales, gericht op het loslaten van spierspanning en het in balans brengen van je zenuwstelsel.

Geen haast in mijn lessen, maar echt de tijd voor jezelf en de houdingen die je langere tijd aanhoudt. Ik hoop mijn deelnemers mee te nemen in beleving en ervaring van het loslaten en ontspanning. Dit werkt zowel fysiek als mentaal en emotioneel door.

Op woensdagochtend zijn de lessen aan de Mensinkweg 41a (het vroegere ‘de Fakkel’) in Nijverdal.

Deze les in een combinatie van yin yoga én de actievere yang yoga, waarbij je spieren en botten actiever belast en sterker maakt. Ook hiervoor geldt dat het een beleving is, waarbij je jezelf en je eigen grenzen tegenkomt.

Yoga geeft veel zelf inzicht in hoe jij met jezelf, anderen en verschillende situaties omgaat. Ga je vaak grenzen over en trek jij je veel aan van wat anderen zeggen, vinden en doen? Voel jij dat je de regie over jezelf en jou leven kwijt bent? Merk je veel onrust en vermijd je bepaalde situaties omdat ze confronterend zijn? Zit je veel achter je pc en heb je daardoor fysieke klachten? Of ben je juist heel actief bezig en kamp je met terugkomende blessures?

Yoga helpt je om zowel fysiek als mentaal en emotioneel zelfbewuster, fitter, veerkrachtiger en gelukkiger te maken. Beleef yoga en ervaar wat het met jou doet!

Meer info en aanmelden kan via info@jouw-leefstijlcoach.nl . Op mijn website www.jouw-leefstijlcoach.nl. staat meer info. Bellen of appen mag ook: 06-18441863. Ik ben niet zo actief op Social Media, dus liever mailen/ appen/ bellen.

Kortingstarief van € 10 korting geldt bij aanmeldingen voor 14 september. 10 lessen nu voor € 100 i.p.v. € 110


deel deze activiteit

Locatie

De Rietslenke
Nijverdal
Nicolaas Beetsstraat 6
7442tl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.