Afbeelding

Tim Wolthuis plaats zich voor Nederlands kampioenschap

Sport

BEST - Tim Wolthuis van Achilles Almelo/G.V. Fysion Nijverdal turnde zaterdag 23 maart zijn halve finale NK tweede divisie te Best. Tijdens deze wedstrijd was zijn opdracht om te kijken of hij zich voor het Nederland kampioenschap kon plaatsen later in Nijmegen. Die opdracht heeft hij volbracht.

Tim mocht de wedstrijd beginnen op het onderdeel sprong wat een van zijn favoriete toestellen is. Na twee mooie sprongen te hebben laten zien aan de jury met hoge scores tot gevolg, zette dit de toon voor de gehele wedstrijd. Op alle toestellen liet hij oefeningen zien die verbeterd waren ten opzichte van alle voorgaande plaatsingen. Alleen een fout op ringen en voltige waren een kleine smet op de dag.

Aan het einde van de dag heeft Tim zich via het puntensysteem bij de beste 30 turners gevestigd en heeft daarmee het gestelde doel behaald: geplaatst voor de allround finale NK! Alleen de dag werd nog mooier want, je kon je ook per toestel plaatsen bij de beste acht turners. Op vloer heeft hij zich overtuigend als eerste geplaatst en op sprong mocht hij als zevende door!

Op 20 en 21 april in Nijmegen zal Tim gaan strijden voor de Nederlandse titels in tweede divisie junioren!

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17