Afbeelding

‘Blub, ik ben een vis’ in zwembad Het Ravijn

Algemeen

“Bij Ouder en kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn voelen de kids zich als een vis in het water op 11 november. Ze raken deze donderdagochtend met het thema ‘Blub, ik ben een vis’, op een leuke en speelse wijze nog meer vertrouwd met het water”, laat de organisator weten. 

NIJVERDAL - “Met een grote opblaasbare vis in het water blazen de kinderen bellen, kijken ze onder water en leren ze allerlei trucjes, waardoor ze lekker watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter!”

Ouder- en kindzwemmen is een heerlijk moment voor ouders en/of grootouders om samen te genieten van hun (klein)kind in het warme water van het recreatiebad. Tijdens de inloopochtend op de donderdag zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom met de kinderen vanaf 3 maanden tot en met 4 jaar! Het tarief is € 4,85 voor ouder en kind.

Kijk voor de exacte tijden en om te reserveren op www.hetravijn.nl of bel de receptie, telefoon 0548-630 600. Voor deze activiteit vragen wij om vooraf online te reserveren.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 5 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 23 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17