Inschrijving voor Regge Survival

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 24 juni wordt dit jaar de Regge Survival van atletiek- en survivalvereniging Atletics gehouden. De Regge Survival voor kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar is inmiddels een begrip in de gemeente en de regio. De organisatie geeft een eigen krant uit en waarschuwt voor de krant van REKO.

“De inschrijving start op 1 april stipt om 20.17 uur”, vertelt Ruud Blikman. Hij is de spin in het web en trekt aan de touwtjes. Hij verwacht dat de inschrijving snel vol zal zijn omdat dan het maximum aantal deelnemers van 2500 bereikt is. Hetzelfde aantal als vorig jaar. “Maar de inschrijving gaat anders; mensen hoeven niet zo te stressen. Ik weet dat er in het verleden mensen met twee of drie computers klaar zaten voor de inschrijving. Deelnemers geven eerst het totale aantal personen aan die ze willen inschrijven en krijgen dan een bevestigingsmail. Daarna heeft de teamcaptain een week de tijd om de namen van het team in te vullen.” Door de inschrijving zo in te richten, hoopt de organisatie op minder wijzigingen.

Nieuw parcours
De Regge Survival is een spektakel van de bovenste plank, een evenement dat ‘leeft’ bij de jeugd en hun ouders. Het parcours wordt verdeeld in drie leeftijdscategorieën; voor de 4- tot 6-jarigen de inimini survival van 1 kilometer, een 4 kilometer parcours voor 7- tot 10-jarigen en een 6 kilometer lange survivaltocht voor kinderen vanaf 10 tot 17 jaar. Start en finish zijn op het terrein van Atletics, Van Heerdtweg 5. “We zorgen ervoor dat het voor de deelnemers een spannend en nieuw parcours wordt. De hindernissen net iets anders of op een andere plek. Zo blijft het een uitdaging”, merkt Ruud op. “Deze week gaan de flyers naar de scholen. Dan gaan we bedrijven bezoeken voor de sponsoring, nadenken over hoe de T-shirts er uit moeten zien.”

Regge Survivalkrant
De Regge Survivalkrant is wel een dingetje. “Onze officiele krant komt een week voor het evenement uit. Helaas zijn er signalen dat de firma REKO uit Groenlo weer een krant in omloop wil brengen met oude artikelen en informatie. De organisatie waarschuwt haar partners voor misleidende advertentieaanbiedingen.” www.reggesurvival.nl

Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 2 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 5 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 17 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 20 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern gisteren
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00