Afbeelding

Doneer voedsel voor de voedselbank

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - De Albert Heijn vestigingen in Nijverdal en Hellendoorn houden deze vrijdag en zaterdag een inzameling voor de lokale voedselbank.

Albert Heijn is al jaren vaste partner van Voedselbanken Nederland en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten vanuit de distributiecentra én vanuit de winkels. Deze periode gaan honderden AH winkels zich extra inzetten om klanten te vragen producten te doneren, zodat de voedselbanken de voorraden weer kunnen aanvullen. Een ideaal moment aan het begin van het nieuwe schooljaar. Geen enkel kind zou immers met een lege maag of broodtrommel naar school moeten gaan.

Help mee
Ook u kunt helpen door bij de deelnemende winkels producten te kopen en te doneren. De gevraagde producten worden in de AH winkels opvallend gepresenteerd met bijbehorende communicatie. Klanten worden zo uitgenodigd om deze producten te kopen en achter de kassa in te leveren bij een vrijwilliger van de Voedselbank. De actie is vrijdag 28 augustus bij AH Nijverdal, van 08.30 tot 20.30 uur. En op zaterdag 29 augustus bij AH Hellendoorn, van 08.30 tot 18.30 uur.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 3 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 21 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17