Afbeelding

Regge Survival opent inschrijving

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 24 juni organiseert atletiek- en survivalvereniging Atletics uit Nijverdal weer de jaarlijkse Regge Survival. Een jeugdevenement waarbij kennis wordt gemaakt met de survivalsport. Hier komen dan weer toppers in de dop uit heel Nederland in actie; een sterk deelnemersveld met wellicht toekomstige topsporters.

De Regge Survival heeft deelnemers van tussen de 4 en 17 jaar oud. Zij meten hun krachten met elkaar op diverse routes variërend van 1, 4 of 6 kilometer. Hierbij moeten ze dan diverse lastige hindernissen overbruggen. Modder en water worden hierbij niet geschuwd; het is een ware beproeving, zeker voor de jeugdige deelnemers.

Inschrijving
Vanwege het unieke karakter van de Regge Survival zit dit altijd snel volgeboekt. De organisatie heeft daarom een specifiek moment gekozen om de inschrijving te openen. Dit is op zaterdag 1 april, stipt om 20.17 uur - u snapt vast waarom dit zo specifiek gekozen is. De verwachting is dat het maximum aantal deelnemers snel bereikt zal worden en dat de inschrijving binnen enkele minuten weer zal sluiten. Net als vorig jaar is er plek voor 2500 deelnemers. De werkwijze voor het aanmelden van deelnemers is wat gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren. De deelnemers geven eerst het totale aantal personen aan die ze willen inschrijven, daarna ontvangen ze een bevestigingsmail. Daarna heeft de teamcaptain een week de tijd om de namen van het team in te vullen. Op deze manier zal het moment van inschrijving minder stressvol zijn en hoopt de organisatie op minder wijzigingen na het inschrijfproces.

Eigen krant
In de week voorafgaand aan het evenement brengt de Regge Survival ook weer haar eigen krant uit. Helaas heeft de organisatie signalen ontvangen dat de firma REKO uit Groenlo ook weer een krant in omloop wil gaan brengen, met daarin oude artikelen en informatie. De organisatie vraagt haar partners om waakzaam te zijn voor misleidende advertentie aanbiedingen.

Foto: Rudy Agterkamp

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 2 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 14 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 21 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15