Afbeelding

Straat- en Wijktoernooi bij LSVN Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Er is weer gestreden tijdens het Straat- en Wijktoernooi 2023 en de winnaars zijn bekend.

Het herenteam Esweg 1 werd derde bij de heren. Fred. Hendrikstraat was goed vertegenwoordigd, bij de heren waren ze nr. één en twee. Wat wij erg leuk vinden om hierbij te vermelden is dat dit een strijd binnen één familie was. Zoon Liam zat in het team dat eerste is geworden, vader Ronald in het team dat tweede werd. Moeder Bertine deed ook mee in de competitie en werd met haar team eerste bij de dames. De tweede en derde prijs bij de dames gingen ook naar teams van de Fred. Hendrikstraat.

De jongste deelnemer Jim van de Rijssensestraat werd eerste bij de jeugd. Bij de dames was het nog een nek aan nek race, Sanne van de Fred. Hendrikstraat werd nipt tweede. Shirin van de Esweg heeft zich met 0,1 punt verschil als eerste geplaatst. Bij de heren was de beste schutter Guido. Voor de schutters die lid zijn bij een schietvereniging bestaat er een aparte klasse. Ian van de Rijssensestraat werd eerste met een score van 195,1 wat een hele prestatie is met wapens van zo’n veertig jaar oud!

De volledige uitslag is te vinden op www.lsvn.nl. De vereniging bedankt alle deelnemers en hoopt eenieder terug te zien bij het straat- wijktoernooi van 2024.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 5 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11